WM

Nyttig frukost

Hejhej! Idag har jag tagit det väldigt lugnt och tittat ännu mer på Andra avenyn, gjorde mig även en jättegod frukost som ni ser på bilden. Blir så sjukt dålig på att äta när inte mina föräldrar är hemma, brukar bli att jag tar ett glas juice liksom? Inte bra... 

Jag lever!

Gammal bild men jaja...

Dagarna nu för tiden går verkligen så fort och det känns nästan som att det är måndag idag fast det är torsdag, vilket är så skönt. Lovet på fredag är så välbehövligt både för att vila och att plugga ifatt i matten. Det är sjukt hur fort fram matten går och hur många gånger som i princip hela klassen sitter som frågetecken när läraren har genomgång. Antar att sånt får man leva med när man valt kursen man gjort! 

Kram

 

Sladden

Heej!

Igår red jag på ponnyn som jag tidigare har nämnt. Jag rider honom kontinuerligt numera och tanken är att vi ska värma upp och bara se hur han är på tävlingplatser genom att hoppa en pay and jump i mars! Hittills har vi bara ridit dressyr där han är oerhört välriden och kan de flesta rörelser. Igår blev det galoppombyten och att rida på yttertygeln som stod på schemat. Han verkar vara riden väldigt mycket på innerhanden och har därför lite svårt för att vända för ytter vilket gör att det blir svårt att göra skänkelvikningar, volter, mindre volter och sen piruetter (senare projekt). 

Ikväll ska jag rida Sladden (ponnyn) igen och sen blir det faktiskt en himla massa plugg att göra. Hörs!

Kenzo

Dessa skor är verkligen ett MÅSTE till sommaren! Vill ha i blått och orange, en lite stilren och en lite somrig.

Februaris

Februari

Då var det snart dags för min första lön (!!). Som många av mina kompisar vet har jag som en "to buy-list" för varje månad och denna månad är det detta som står på listan. Klänningen och skorna kanske är lite för tidigt på året att köpa men det var faktiskt 50% på båda skorna och klänningen är från Zara vilket betyder att den kommer ta slut innan man hunnit blinka. En crossbody-bag från Tory Burch och "isbjörnsjackan" som jag brukar kalla den från Pellobello i färgen Ash Grey. Sen sist men inte minst behöver jag faktiskt en träningsväska nu när jag kommer igång med träningen igen. Man får inte plats med skor, kläder, shaker osv i en vanlig väska!

Lazy days

/Bilder från några dagar sedan då vi var i Stockholm/

Hejhej! Är hemma och är sjuk igen som vanligt och denna gång blir jag dock lite orolig att jag inte skall hinna bli frisk innan min operation som jag skall göra nästa tisdag. Då skall vi operera bort mina halsmandlar så det kanske bil slut på eländet!

Hade verkligen mysigaste helgen hos Evelin i fredags då hon, jag Wilma och Elsa körde Just dance och bara hade jätteroligt. Sen på lördagen jobbade jag och träffade sen Clara! Härdade mig genom söndagens jobb trots 1 h sömn och feber. Somnade klockan 19 och vaknade vid 00 då jag somnade om igen så trött var det rätta ordet.

Nu skall jag skriva klart lite svenskauppsats och sen plugga matte. Hejsvejs!

Weekend festival

Bland annat jag och Magda funderar så mycket just nu på denna festival. Har i flera månader kollat på de, men helst ska man boka ikväll lixom, eftersom att det är stor risk att biljetterna tar slut, vilket de brukar göra väldigt fort! Det kommer så bra DJs som ska spela och ett plus är att det är i Stockholm och därför nära hem. Sååå taggad på om det blir av!! 

Just ordered

Då var det min tur att köpa dessa Calvin Klein underkläder... Jag har verkligen BARA hört bra om dem och när jag hörde att Wilma och Evelin till och med brukade sova i dom kände jag för att ta tag i saken! Köpte både de på bilden till vänster och bh-n till höger så nu hoppas vi på att jag får hem det fort för gud vad taggad jag är!