WM

Kategori: W

Målarbok

Fick finaste boken och pennorna av mina föräldrar och har sen dess målat så mycket. Trodde det skulle gå mycket fortare än vad det gjorde, detta har tagit mig flera timmar!! 

 

VÃ…R

Hej på er igen! Vädret de senaste dagarna har varit asbra och jag har äntligen påsklov. Gårdagen spenderades med Evelin först på gymmet och sedan på stan. Vi gjorde oss även en plocksallad och satte oss vid ån för att äta och jag frös (nästan) inget alls?! Dagens planer är att först träffa Nea lite, och senare träffa Vera och Evelin! KRAM

Bikinitips

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR 

 

Hittade jättemånga fina bikinis på nelly idag, dessa är bara några av dem. Gillar när det är band då det gör bikinin mycket roligare! Skulle gärna vilja ha allihop hehe. 

Drömresa

Skulle så gärna vilja åka på en drömIG resa någonstans. Bara bada, snorkla typ och ta det lugnt. Skulle verkligen behöva det... Går med konstant huvudvärk hela dagarna och är bara väldigt trött på skolan. Oj nu blev det deppigt!! Ska iallafall försöka uppdatera bloggen lite oftare nu, den har stått tom från mitt håll ett bra tag som ni märkt.

Nyttig frukost

Hejhej! Idag har jag tagit det väldigt lugnt och tittat ännu mer på Andra avenyn, gjorde mig även en jättegod frukost som ni ser på bilden. Blir så sjukt dålig på att äta när inte mina föräldrar är hemma, brukar bli att jag tar ett glas juice liksom? Inte bra... 

Jag lever!

Gammal bild men jaja...

Dagarna nu för tiden går verkligen så fort och det känns nästan som att det är måndag idag fast det är torsdag, vilket är så skönt. Lovet på fredag är så välbehövligt både för att vila och att plugga ifatt i matten. Det är sjukt hur fort fram matten går och hur många gånger som i princip hela klassen sitter som frågetecken när läraren har genomgång. Antar att sånt får man leva med när man valt kursen man gjort! 

Kram

 

Weekend festival

Bland annat jag och Magda funderar så mycket just nu på denna festival. Har i flera månader kollat på de, men helst ska man boka ikväll lixom, eftersom att det är stor risk att biljetterna tar slut, vilket de brukar göra väldigt fort! Det kommer så bra DJs som ska spela och ett plus är att det är i Stockholm och därför nära hem. Sååå taggad på om det blir av!! 

Cupidolunch

Hej igen! 

Igår var det äntligen fredag vilket betyder helg nu. Efter skolan var jag, Evelin och Magda och åt en lunch på cupido eftersom att vi slutar så tidigt på fredagar! 

Idag ska jag kolla när min lillebror spelar matcher på fyrishov och plugga lite spanska i pauserna. 

//Wilma